Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2018.

22:07

"Posle drugog gola je bilo jasno da ćemo izgubiti utakmicu"

Trener Spartaka iz Subotice Vladimir Gaćinović kaže da je posle drugog primljenog gola od Zvezde bilo jasno da će Subotičani biti poraženi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

StarSport

Zvezda je pobedila sa 3:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije. Dvostruki strelac je bio Milan Pavkov (41, 68), a treći gol je dao Srđan Babić (93. minut).

Subotičani možda i mogu da žale za prvim poluvremenom u kom su bili ravnopravan protivnik šampionu Srbije, ali drugo poluvreme je bilo lošije.

"Zvezda je bila velika inspiracija za nas. Prvo poluvreme smo u najmanju ruku bili egal protivnik, primili smo jedan gol iz naše nesmotrenosti. U drugom poluvremenu nismo mogli da pratimo Zvezdu koja je pojačavala ritam pogotovo ulaskom Simića malog. Tu smo počeli da padamo i bila je evidentna situacija posle drugog primljenog gola da ćemo tu utakmicu izgubiti. Sve čestitke mojim momcima i Zvezdi. Želim im da protiv Spartaka odigraju bolju utakmicu i da ih pobede", rekao je Gaćinović za Arenu posle meča.

Upitan kakvi su izgledi da se prođe Brendbi posle 0:2 u utakmici u našoj zemlji, Gaćinović kaže da je pristup protiv Brendbija neće menjati - Spartak će probati da se nadigrava i na strani.

"Sigurno da smo hendikepirani posle 0:2 ovde, odigrali smo jednu dobru utakmicu, nikad se ne predajemo. I danas smo probali da igramo, da se nadigravamo sa Zvezdom i tako to radimo stalno. Kako ćemo biti uspešni ne znam, ali daćemo sve od sebe i tamo idemo da odigramo jednu mušku utakmicu kao i do sada i da dostojno reprezentujemo ovo što radimo", zaključio je trener Spartaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve