Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2018.

17:00

Inter "batalio" Modrića i okrenuo se Rafinji

Pošto se ispostavlja kao sve izvesnije da Luka Modrić neće pojačati Inter ovog leta, "neroazuri" se od Reala okreću njihovom najvećem rivalu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Inter
Getty images

Potencijalno pojačanje će prema pisanju italijanskih medija potražiti u Barseloni od koje će tražiti Rafinju na pozajmicu.

Lučano Spaleti je potvrdio da je Hrvat hteo da pređe u Inter, ali Florentino Peres nije spreman da se posle Kristijana Ronalda i Zinedina Zidana odrekne još jednog važnog dela igre Reala.

"Ne mislim da će doći jer Real još uvek na terenu želi tako talentovanog igrača. Bez obzira na to, jaki smo, ali ako bi nam se Modrić pridružio bili bismo vrlo jaki", rekao je Spaleti.

Rezervna opcija je 25-godišnji Brazilac koji je u Seriji A prošle sezone na pozajmici za šest meseci dao dva gola i tri asistencije na 17 utakmica.

Rafinja je takođe obznanio da želi da transfer bude trajan, ali je Barselona odbila da pregovara o opciji otkupa za 40 miliona.

Brazilac je pod ugovorom još dve godine sa katalonskim klubom, za to vreme je imao više problema sa povredama i samopouzdanje mu se vratilo tek u Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve