Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2018.

20:00

"Ima stvari koje ne smem da kažem, jer će da me kazne"

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba kaže da mu je potreban osećaj kao da ga vole i poštuju u klubu da bi pružao vrhunske rezultate.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Britanski mediji smatraju da je na taj način nagovestio turbulentan odnos koji ima sa menadžerom ekipe Žozeom Murinjom.

Pogba je u pobedi nad Lesterom ovog vikenda bio kapiten Junajteda i dao je gol iz penala u drugom minutu (2:1).

"Morate da znate jednu stvar, igrač koga izaberete i koji je srećan, uvek se oseća bolje na terenu nego onaj drugi, to je sve što mogu da kažem. Ja sam isti onaj Pol Pogba sa Svetskog prvenstva, samo je drugi tim. Još uvek volim fudbal i dajem svoj maksimum. Kad se osećate komforno i kada verujete jedni drugima, kada je sve na mestu 'u glavi', sve je lakše", kaže Pogba, prenose ostrvski mediji.

Dodaje da nema svrhe raditi ono što ne volite. Na pitanje da li je u Mančesteru srećan i da li se oseća dobro, Pogba je ostao nedorečen.

"Ima stvari koje ne mogu da kažem, jer će me u suprotnom kazniti", rekao je Francuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve