Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2018.

19:20

Kurtoin menadžer: Ne bi on napuštao Čelsi, otišao je zbog dece

Menadžer Tiba Kurtoe Kristof Enrote rekao je da je belgijski golman vrlo zadovoljan prelaskom u Real i da je razlog za to pre svega porodica.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kurtoin menadžer: Ne bi on napuštao Čelsi, otišao je zbog dece
Getty images

Enrote je ponovio ono što je i sam Kurtoa rekao po dolasku u Real - ostvario mu se san, ali napominje da ne bi odlazio iz Čelsija da mu je porodica u prestonici Engleske.

Već posle Svetskog prvenstva golman Belgije i sada Reala je dobio unosnu ponudu "kraljevskog kluba" koja je kasnije pretvorena u šestogodišnji ugovor.

Zbog toga je Kurtoa bio pod stresom ističe menadžer.

"Došlo je do nesporazuma, pričalo se da želi da ode iz pogrešnih razloga. Hteo je da ode iz Čelsija zbog dece. Da je njegova porodica u Londonu, bilo bi drugačije. Ostao bi jer ne bi bilo razloga da ide iz kluba kao što je Čelsi, u kom može da osvaja trofeje. Nažalost, njegova deca žive sa majkom u Madridom. Imao je ugovor, sve je zavisilo od Čelsija, ali pošto se ugovor bližio kraju, Čelsiju je u interesu bilo da postigne dogovor sa Realom, i to se desilo. Reč je o ličnim razlozima koje moramo da poštujemo. U Čelsiju su razumeli situaciju i pomogli su da do dogovora dođe", rekao je Enrote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve