Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2018.

16:53

Na Mundijalu "eksplodirao", a ostao veran Ajntrahtu

Hrvatski fudbaler Ante Rebić produžio je ugovor sa svojim dosadašnjim timom Ajntrahtom iz Frankfurta.

Izvor: LN

Autor: LN

Na Mundijalu
Photo by Elsa/Getty Images

Rebić se sa Ajntrahtom dogovorio o produženju saradnje do 2022. godine.

Hrvat je odigrao odličnu sezonu u Frankfurtu, i sa tim timom osvojio titulu u nemačkom kupu, gde je u finalu bio strelac u pobedi protiv Bajern Minhena.

"Ante je jedan od najpozitivnijih utisaka Svetskog prvenstva i ne možemo da sakrijemo našu pohlepu da ga zadržimo. Napravili smo dodatni korak unapred zadržavanjem Rebića koji je potpisom pokazao da ima 'orla' u srcu", rekao je sportski direktor nemačkog prvoligaša Fredi Bobić.

Talentovani Ante je na Svetskom prvenstvu u Rusiji potpuno opčinio javnost svojim sjajnim partijama, kojima je obezbedio sebi i mesto u timu tokom celog prvenstva, a sa Hrvatskom je stigao čak do borbe za titulu, u kojoj je poražen.

Za Rebića su preko leta bili zainteresovani mnogi klubovi iz same elite, pogotovo neki engleski premijerligaši, ali im je ovim potezom hrvatski krilni napadač jasno poručio da nije zainteresovan za selidbu iz Frankfurta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve