Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.08.2018.

20:55

LE: Zenit i Fejenord se obrukali sa po 0:4!

Fudbaleri Zenita i Fejenorda doživeli su teške poraze u prvim mečevima III kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

LE: Zenit i Fejenord se obrukali sa po 0:4!
Foto: Getty images

Ruski klub, proteklih godina redovni učesnik LŠ i LE, izblamirao se na gostovanju u Belorusiji, Dinamo Minsk slavio je sa 4:0!

Domaći tim je već u prvom poluvremenu tri puta zatresao mrežu gostiju iz Sankt Peterburgu, u čijoj odbrani je igrao i srpski reprezentativac Branislav Ivanović.

Identičan debakl Fejenord je doživeo u Slovačkoj, na gostovanju Trenčinu. I u ovom slučaju domaćin je imao 3:0 već na poluvremenu.

S druge strane, Atalanta je posle preokreta ubedljivo savladala Hapoel u Haifi 4:1, dok je Bordo preokrenuo u Ukrajini protiv Marijupolja na 3:1.

Jednom nogom u plej-of rundi su još kiparski Apolon, nakon 4:0 nad Maradoninim Dinamom iz Bresta, te gruzijski Torpedo Kutaisi nakon 5:2 nad albanskim Kukešijem.

Drugi kiparski predstavnik APOEL je ispustio dva gola prednosti u Izraelu, Hapoel Ber Ševa je izborio 2:2.

U međuvremenu, gostovanje trećeg kiparskog kluba AEK-a iz Larnake u Gracu protiv Šturma prekinuto je pri vođstvu gostiju 2:0, jer su glavni i linijski sudija iz Švedske pogođni tvrdim predmetim u glavu.

Meč je posle višeminutnog prekida nastavljen, a Kiprani su zadržali vođstvo i slavili veliku pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve