Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2018.

21:25

Sančes: Junajtedu je potreban igrač Vidalovog kalibra

Napadač Mančester junajteda Aleksis Sančes smatra da klub mora da dovede igrača kalibra njegovog zemljaka Artura Vidala.

Izvor: B92

Autor:B92

Sančes: Junajtedu je potreban igrač Vidalovog kalibra
Foto: Getty images

Junajted je ovog leta vezni red pojačao Brazilcem Fredom, a stigli su još golman i defanzivac.

"Junajted mora da dovodi velike igrače, sa mnogo iskustva. Barselona je dovela Artura Vidala, koji je fantastičan igrača i moj saigrač u Čileu. On je spravi primer tipa igrača koji je nama potreban da bismo osvajali trofeje", rekao je Sančes.

Menadžer "Crvenih đavola" nada se još bar jednom pojačanju, a fokus je pre svega na štopera, uoči poslednja 24 časa prelaznog roka.

"S obzirom na ono što sam video na treninzima, Fred je tip igrača koji uvek želi da ide napred, uvek se trudi da napada i mislim da ćemo moći dobro da sarađujemo, biće dobar za moju igru", dodao je Čileanac.

Prelazni rok u Engleskoj završava se u četvrtak u 18 časova. Mediji spekulišu da bi na Old Traford mogli da dođu Hari Megvajer ili Džerom Boateng, ali su oni defanzivci.

Nema navoda koji bi vezni igrač mogao da pojača Junajted u poslednjem trenutku, dok se najavljuje odlazak Pola Pogbe u Barselonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve