Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2018.

14:54

Fekir na ostrvskim "slatkim mukama"

Francuski fudbalski reprezentativac i napadač Liona Nabil Fekir nalazi se na korak do transfera na Ostrvo i mora da izabere između Čelsija i Liverpula.

Izvor: LN

Autor: LN

Fekir na ostrvskim
Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

Fekir je prvobitno bio bliži Liverpulu, praktično je bio dogovoren transfer da engleski klub na kraju nije spustio cenu, potom su obnovljeni pregovori, s tim da se sada uključio i Čelsi.

Zato njegov saigrač iz reprezentacije Olivije Žiru i Belgijanac Eden Azar ga nagovaraju da im se pridruži i obuče dres "plavaca".

"Pričao sam sa Fekirom kada mu je propao transfer u Liverpul. Rekao sam mu sve o Čelsiju, čak je i Azar pozvao. Voleli bismo kada bi došao kod nas, sjajan je fudbaler, ali ne znam šta će se desiti", rekao je Žiru za "Foot Mercato".

Fekir je bio deo francuskog tima koji je u Rusiji postao prvak sveta sa ulogom značajne rezerve, a prošle sezone dao je 23 gola za Lion.

Prelazni rok u Engleskoj završava se u četvrtak u 18.00 po srednjeevropskom vremenu, tako da će do tada biti sve poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve