Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2018.

09:16

Crveno-beli: Revanš u Slovačkoj – utakmica sezone

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je njegova ekipa kvalitetnija od Spartak Trnave i da će to pokazati u revanš meču.

Izvor: LN

Autor: LN

Crveno-beli: Revanš u Slovačkoj – utakmica sezone
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su u Beogradu 1:1 sa Spartak Trnavom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Kvalitetniji smo od Spartaka i to ćemo pokazati u revanšu. To nam je utakmica sezone", rekao je Stojković.

Zvezda je povela u 24. minutu golom El Fardu Bena iz penala, ali nije dugo imala prednost. Slovački klub je izjednačio minut kasnije posle dobrog prodora Erika Jirke po desnoj strani, koji je bio bolji u duelu od Milana Rodića, a strelac je bio Erik Grendel.

"Prvi put smo napravili ovakvu glupost, ali na greškama se uči", rekao je Stojković.

I Vujadin Savić se slaže da će revanš u Slovačkoj naredne nedelje biti utakmica sezone za njegov tim.

"Dobro smo ušli u utakmicu, dali gol iz penala, ali se potom desila mala dekocentracija. Kao da smo se uplašili. Primili smo gol odmah sa centra... Okrećemo se prvo utakmici u prvenstvu, a posle toga nam sledi revanš protiv Spartaka, utakmica sezone", rekao je Savić.

Nenad Krstičić, koji je iznudio penal, naveo je da je Spartak trkačka i agresivna ekipa.

"Njihov najveci kvalitet je trčanje. Morali smo da odgovorimo na isti način... Nisu nam dozvoljavali da igramo, odugovlačili su, došli su s tom namerom i uspeli su u tome", rekao je Krstičić.

On je kazao da očekuje sličnu utakmicu i u revanšu.

"Ne razmišljam o šansama za prolazak dalje. Došao sam ovde i ostao sam da bih igrao Ligu šampiona i to mi je cilj. Svima nama je", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve