Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2018.

09:00

"Koliko je plaćen Pogba – 110 miliona? Sergej mora više jer je bolji"

Klaudio Lotito, predsednik fudbalskog kluba Lacio, ne želi da se odrekne Sergeja Milinković-Savića za manje od 120 miliona evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Marco Rosi/Getty Images

Transfer saga o talentovanom srpskom reprezentativcu traje već mesecima, navodno je na izlaznim vratima Lacija, a u redu čekaju Real Madrid, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, Milan…

Međutim, Lotito ne želi da tako lako proda najtraženijeg igrača.

"Sergej je najbolji mladi vezista na svetu i ima mnogo prostora za napredak. Ipak, za sada, nijedan klub nije istupio. Nisam dobio nikakve ponude od Milana i Juventusa, a kamoli od Real Madrida i Mančester junajteda", otkrio je Lotito.

On je potom, u neverovatnom poređenju, naveo zbog čega je cena toliko visoka.

"Sigurno neću insistirati na njegovoj prodaji, ali ako me pitate koliko vredi, moram da vas podsetim da sam prošle godine odbio 110 miliona evra. Za koliko je Pol Pogba plaćen Mančester junajtedu – 110 miliona evra? Onda Milinković-Savić vredi više jer je mnogo bolji. Da i druge obavestim, nisam zainteresovan ni za pozajmice niti druge tehničke podele i formulare", dodao je predsednik Lacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve