Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.08.2018.

23:20

Stojiljković: Da smo izdržali pet minuta posle gola…

Nikola Stojiljković, napadač Crvene zvezde, rekao je da bi potpuno drugačiji ishod utakmice sa Spartakom bio da je sprečeno izjednačenje.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojiljković: Da smo izdržali pet minuta posle gola…
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) sa Spartakom iz Trnave u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligi šampiona.

Zvezda nije uspela da ponovi igre iz prethodnih mečeva u kvalifikacijama, pa će joj u Slovačkoj biti potrebna pobeda u ili "visok remi" (2:2 i više) za prolaz u plej-of.

Sve je bilo rešeno u 60 sekundi sredinom prvog poluvremena – prvo je Zvezda preko El Fardu Bena došla do vođstva sa penala, ali je Erik Grendel u sledećem napadu iskoristio pad koncentracije domaćina i šokirao navijače.

"Otvorili smo dobro utakmicu, postigli gol na vreme, ali smo ga odmah primili. Skroz drugačije bi se odvijala utakmica i završila po nas da nismo primili gol u sledećem napadu. Da smo izdržali barem pet minuta, spustili loptu i igrali fudbal… Tada bi se ekipa Trnave verovatno otvorila i imali bismo šanse da postignemo drugi pogodak", rekao je Stojiljković koji je igrao nekih 50 minuta.

Napadač ‘crveno-belih’ ipak misli da rezultat nije negativan.

"Imamo velike šanse, rezultat je aktivan i tamo jednim golom možemo da se vratimo i prođemo u narednu fazu".

On je prokomentarisao ekipu iz Slovačke koja je pokazala da je veoma čvrsta i opasna.

"Kao što je šef rekao pre utakmice – veoma disciplinovana ekipa koja se maksimalno bori i trči. Ako ne budemo odgovorili istom merom na njihov ritam, onda ćemo biti u problemu. Moramo da uđemo još čvršće i jače, svi da damo 100% i probamo da prođemo u plej-of", zaključio je Stojiljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve