Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.08.2018.

20:48

Apel navijačima Partizana – evo kako kupiti karte za Noršelan

Fudbalski klub Partizan obavestio je svoje navijače koji planiraju da idu na gostovanje danskom Noršelanu kako mogu da dođu do karata.

Izvor: LN

Autor: LN

Apel navijačima Partizana – evo kako kupiti karte za Noršelan
Foto: Starsport

Meč koji je u pitanju je susret u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Noršelana, danskog prvaka, koji se igra u četvrtak u mestu Farum u Danskoj.

Partizan je, kako bi došao do trećeg kola kvalifikacija za LE, u prethodnoj rundi eliminisao litvanski Trakai, dok je Noršelend bio bolji od AIK-a iz Švedske.

"Karte namenjene za gostujuće navijače mogu rezervisati iskljucivo na broj telefona +381648208033 putem Vajber poruka (poruka obavezno treba da sadrži ime, prezime i datum rođenja osoba koje žele rezervisati kartu). Posebno napominjemo da je broj karata ograničen zbog kapaciteta stadiona u Farumu. Preuzimanje karata, čija cena za gostujuću tribinu iznosi 10€, će biti moguće na dan utakmice na blagajni predviđenoj za gostujuće navijače Farum Stadiona. Plaćanje će biti moguće samo u gotovini. Prilikom preuzimanja karata obavezno je doneti kopiju licnih dokumenata", navodi se u saopštenju FK Partizan.

Navijači Partizana koji odluče da otputuju u Dansku meču će moći da prisustvuju samo ukoliko kupe karte za unapred određen deo tribina za goste.

"Takođe, apelujemo na sve navijače Partizana da ne kupuju karte za druge tribine osim za deo tribina namenjen za gostujuće navijače jer im, po dogovoru sa klubom domaćinom, neće biti dozvoljen ulaz u druge sektore iako imaju kartu", navodi se.

Iz Partizana imaju i molbu za sve navijače da se u Danskoj fer i korektno navija jer je klub "pod uslovnom kaznom".

"Posebno apelujemo na sve navijače da svojim ponašanjem pomognu klubu u borbi za grupnu fazu Lige Evrope i da i najmanji incident moze da ima dalekosežne posledice po klub imajući u vidu da je FK Partizan pod uslovnom kaznom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve