Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.08.2018.

12:49

Zakarić: Jedva čekam da obučem crno-beli dres

Među novajlijama koji su među poslednjima stigli u crno-beli tabor je i dugo najavljivani Goran Zakarić.

Izvor: B92

Autor:B92

Zakarić: Jedva čekam da obučem crno-beli dres

Posle promocije koja je na stadionu Partizana Zakarić se priključio prvom timu sa kojim redovno trenira na SC Partizan-Teleoptik.

"Prvi utisci su zaista fenomenalni kako svaki igrač samo može da poželi. Prihvatili su me kao svog svi od igrača, stručnog štaba do osoblja na Teleoptiku. Najviše vremena provodim sa Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo od ranije, a sa kojim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me je dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima. O samom centru je izlišno govoriti. Sve je na vrhunskom nivou i slobodno mogu reći da je među retkima u regionu po infrastrukturi".

Crno-beli dres sanja od detinjstva.

"Ja sam jedva čekao da se priključim ekipi i obučem crno-beli dres koji je san mnogih dečaka i momaka. Srećan sam što sam tu i nadam se da ću pomoći ekipi".

Kiks Partizana protiv Mladosti je posmatrao sa tribina.

"Gledao sam utakmicu uživo, prvi put na stadionu. Nažalost nismo pobedili, ali sam siguran da će sve biti bolje iz dana u dan i da ćemo naći pravu igru za dobar rezultat".

Partizan u četvrtak gostuje Noršelanu u Danskoj, u prvom meču III kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Neizmerno sam srećan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Verujem u nas, našu ekipe i očekujem dobar rezultat i prolazak u plej-of", kaže Zakarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve