Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.08.2018.

19:28

SL: Proleter iskoristio umor i deklasirao Spartak

Fudbaleri novosadskog Proletera deklasirali su Spartak u Kuli sa 4:0, u poslednjoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

SL: Proleter iskoristio umor i deklasirao Spartak
Starsportphoto

Novi prvoligaš je potpuno iskoristio umor i emotivno pražnjenje Subotičana posle velikog uspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa su potpuno zasluženo došli do trijumfa.

Iznenađenje je najavio Milan Mirosavljev u 21. minutu, a da će ono postati i te kako realno, bilo je jasno nakon gola Stefana Čolovića dvadesetak minuta kasnije.

Gosti su na odmor otišli sa dva gola prednosti, a nastavak fantastične večeri najavio je Slobodan Novaković početkom drugog poluvremena.

Tada je bilo jasno da bodovi idu u Novi Sad, da bi Mirosavljev svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat deset minuta pre kraja.

Ovim trijumfom Proleter je izbio na treću poziciju na tabeli Superlige sa šest bodova od maksimalnih devet, dok je ekipa Aleksandra Gaćinovića na 13. sa samo tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve