Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.08.2018.

11:20

Ronaldo: Modrić? Svi čekamo...

Brazilac Ronaldo je pet godina bio u Interu, a onda je odlučio da 2002. godine pređe u Real, u kojem se takođe zadržao pet godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo: Modrić? Svi čekamo...
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Ostao je, ipak, veliki navijač kluba iz Milana i zato sada "navija" da Luka Modrić pređe iz Reala u Inter.

"Tržište je čudno i videćemo šta može da se dogodi. Veliki sam navijač Intera i nadam se da će da ostvare ono što zacrtaju. Ne znam kako teku pregovori oko Modrića, svi čekamo", rekao je Ronaldo.

On smatra da je odlična stvar i to što Kristijano Ronaldo stigao u Juventus.

"Serija A je bila u paduu poslednjih godina i njegov dolazak je idealna prilika da se vrati u velikom stilu", rekao je Brazilac.

Lukas Vaskez, jedan od najboljih Modrićevih prijatelja iz svlačionice Reala tvrdi da Luka neće napustiti klub. Ali, to je isto tvrdio i Modrić za Ronalda pre nego što se ovaj zaputio u Torino.

"Mi smo opušteni, Luka je naš, nemam dilemu da će tako biti i dalje. U fudbalu se nikad ne zna, ne mogu da uđem u Modrićevu glavu, ali osećam da i on želi da se ova priča nastavi", rekao je Vaskez za "Marku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve