Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2018.

22:55

Lola Smiljanić: Hteo sam da iskočim iz kože

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je večeras da povratnički debi u dresu crno-belih nije bio kakav je želeo.

Izvor: B92

Autor:B92

Lola Smiljanić: Hteo sam da iskočim iz kože
Starsportphoto

Smiljanjić je dodao i da je "želeo iz kože da iskoči" što njegova ekipa protiv Mladosti nije postigla gol.

"Mislim da smo izgledali dobro, ali moramo više šansi da stvaramo. Pritiskali smo protivnika i stvarno smo dali sve od sebe, ne mogu da zamerim ništa nikome na borbenosti i zalaganju, ali moramo više da pritiskamo napred i da stvaramo šanse. To nam je najveći problem, pozadi smo delovali dobro. Partizan mora da igra napadački i da postiže golove, pogotovo na svom stadionu, gde mora najmanje 10 šansi da stvori, jer tako smo svi učeni", rekao je Smiljanić novinarima posle utakmice.

Utakmica između Partizana i Mladosti bila je prva po povratku Smiljanića u Partizan, a on je kazao da mu je mnogo teško što ekipa nije postigla gol i pobedila.

"Moja osećanja su ovde uvek velika i emocije su bile mnogo jake. Toliko sam želeo da postignemo gol, na kraju sam hteo iz svoje kože da iskočim, ali dešava se, nije prvi put. Žao mi je što nismo pobedili na mom dolasku posle toliko godina", kazao je Smiljanić.

On je kazao da se ekipa sada okreće takmičenju u kvalifikacijma za Ligu Evropa, jer kako je rekao, "mnogo bitno" da se dođe do dobrog rezultata.

"Ovo moramo da zaboravimo, idemo dalje, treba da se bodrimo, možemo da poboljšamo igru, pogotovo u napadu", rekao je Smiljanić.

Novi trener Partizana Zoran Mirković je na svom predstavljanju kazao da je psihologija ekipa najveći problem, a novinare je zanimalo kako njemu deluje atmosfera u svlačionici.

"Kada nema rezultata, ne može atmosfera da bude na nivou, ali pokušavamo da je održimo, jer znamo da je početak sezone i ima mnogo utakmica pred nama. Evropa nam sada otvara put da nastavimo ovim tempom i da mnogo više damo u napadu, jer svi to očekuju od nas i sami sebi očekujemo od sebe. Nismo lepo otvorili sezonu što se tiče prvenstva, jer je već 'minus pet', ali idemo dalje", rekao je Smiljanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve