Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2018.

17:23

Sergej: Imam ugovor, ali nikad ne znate...

Sergej Milinković-Savić, fudbaler Lacija, izjavio je kako je zadovoljan u tom klubu, ali da je, po pitanju transfera, i dalje sve moguće.

Izvor: LN

Autor: LN

Sergej: Imam ugovor, ali nikad ne znate...
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Sergej očekuje da ostane u Laciju, iako se u trku za srpskim vezistom uključio i Inter, pored mnogih drugih elitnih evropskih klubova.

"Premium sport" je preneo da Inter sprema ponudu od 30 miliona evra za SMS-a, koji bi došao na pozajmnicu, a onda mogao da bude otkupljen naredne sezone od "Nerazura".

U trci su još odavno Juventus, Real Madrid, Mančester siti i junajted, kao i brojni drugi timovi.

Srpski fudbaler je posle prijateljskog meča između Lacija i Arsenala, koji je tim iz Rima izgubio sa 2:0, izjavio kako je srećan što se vratio svojoj ekipi.

"Srećan sam što sam se vratio. Imam ugovor, ali nikad ne znate šta će se desiti u fudbalu. Glava mi je u Laciju i fokusiran sam na svoj tim. Nisam očekivao da vidim toliko ljudi kada se vratim sa odmora, bilo je prelepo", rekao je Sergej Milinković-Savić posle duela sa "Tobdžijama".

Gde će "SMS", da li ostaje u Laciju, prelazi u neki od klubova iz Serije A, ili menja kontinent?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve