Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2018.

23:39

Kačar imao ponudu Vojvodine, ali je izabrao Kipar

Bivši reprezentativac Srbije bio velika želja čelnika kluba iz Novog Sada, ali će karijeru najverovatnije nastaviti u Anortozisu iz Larnake

Izvor: B92

Autor:B92

Kačar imao ponudu Vojvodine, ali je izabrao Kipar
Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Nekadašnji reprezentativac Srbije Gojko Kačar imao je poziv Vojvodine da se vrati i bude predvodnik novog tima.

Iako je trenirao poslednjih mesec dana u Novom Sadu, posle rastanka sa nemačkim Augzgurgom, Kačar je odlučio da se ponovo oproba u inostranstvu, ovaj put na Kipru.

Anortozis, klub iz Famaguste, koji je stacioniran u Larnaki, želi snažnog veznog igrača koji može da igra i na mestu štopera. Dve strane su u poodmaklim pregovorima i uskoro bi trebalo da bude poznat epilog. Izraelski stručnjak Roni Levi bi jako voleo da u timu ima igrača kao što je Gojko Kačar. Veruje da bi sa njim u timu mogao da se bori za titulu i prekine dominaciju Apoela na Kipru.

Gojko Kačar (31) pored Vojvodine i Augzburga, igrao je za Hertu, Hamburger i japanski Serezo. Ukupno je u nemačkoj proveo sedam godina. Dres Anortozisa nose neki od poznatih evropskih igrača kao što su portugalski golman Mario Falguiras, Hrvati Gordon Šildenfild i Danijel Pranjić, te Gruzijac Nika Kačarava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve