Nova vest
Fudbal

Subota, 04.08.2018.

22:46

Liverpulova "petarda" protiv Ančelotija

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Napoli sa 5:0 na prijateljskom meču dveju ekipa u Dablinu.

Izvor: LN

Autor: LN

Liverpulova
Photo by Charles McQuillan/Getty Images

Liverpul, koji vodi Nemac Jirgen Klop, obrukao je novog trenera Napolija Karla Ančelotija, koji još uvek pokušava da se uhoda i pronađe najbolji sastav svoje nove ekipe.

Oba tima su na teren izašla u relativno kvalitetnim sastavima, doduše malo pomešanim, a srpski štoper Nemanja Maksimović našao se na klupi tima iz Napulja.

"Redsi" su jako brzo došlo do 2:0, golovima Džejmsa Milnera i Đorđina Vajnalduma, pa su već u devetom minutu meča imali značajnu prednost.

U drugom poluvremenu na 3:0 povisio je Mo Salah, da bi u 73. još jedan gol na konto svog tima dodao Danijel Staridž. Samo pet minuta kasnije na konačnu "petardu" postavio je defanzivac Moreno.

Liverpul je u prijateljskim mečevima za sada jako dobar, a posle poraza od Borusije Dortmund, savladali su oba mančesterska tima, a sada i vicešampiona Italije Napoli.

Brazilac Alison, najskuplje plaćeni golman svih vremena, debitovao je na golu Liverpula, ali Napoli jedva da je uspevao da iole zapreti čuvaru mreže.

Do starta Premijer lige Liverpul očekuje meč sa Torinom sedmog avgusta, dok se napoli sastaje sa Dortmundom istog dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve