Nova vest
Fudbal

Subota, 04.08.2018.

17:23

Morata: Hoću da se borim u Čelsiju i pokažem ko sam

Španski fudbaler Alvaro Morata rekao je da se nije najbolje osećao u svojoj prvoj sezoni u Čelsiju, ali da je odlučio da nastavi da se bori za taj klub.

Izvor: LN

Autor: LN

Morata: Hoću da se borim u Čelsiju i pokažem ko sam
Photo by Albert Perez/Getty Images

Morata je 2017. stigao u londonski klub iz Real Madrida, a prethodno je nastupao i za Juventus.

On je za londonske "Plavce" postigao 11 golova na 31 nastupu, ali nije ostavio veći trag. Njegov ostanak u Čelsiju je dugo bio upitan, ali kako stvari stoje nastaviće svoju karijeru u nekadašnjem šampionu Engleske.

"Nisam želeo da pričam ni sa kim, nikoga da slušam. Samo sam hteo da ostanem kući, mislim da to nije bila depresija, nego nešto slično. U Čelsi sam došao sa velikim očekivanjima i puno pritiska, a u jednom trenutku sam imao probleme koji nisu postojali", rekao je Morata.

Morata je nekoliko puta izjavljivao da oseća veliki pritisak u Londonu, a pričalo se i o njegovoj želji da se sa porodicom vrati u rodnu Španiju, ili Italiju.

"Mogao sam da se vratim u Italiju ili Španiju. Imao sam dosta ponuda, za dosta novca, ali sam odlučio da ostanem i da se borim. Želim da promenim prošlost i da u Čelsiju pokažem ko sam", dodao je Morata, a preneo italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve