Nova vest
Fudbal

Subota, 04.08.2018.

14:15

"Čelsi, pusti Kurtou da bude sa decom"

Agent Tiboa Kurtoe apelovao je Čelsiju da je najbolje rešenje da Belgijanac pređe u Real Madrid.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: Getty images

Čelsi je nepopustljiv kada je u pitanju interesovanje "kraljevskog kluba" za njegovog golmana, ali Kristof Enrotej je zamolio "plavce" da misle na porodicu njegovog klijenta.

"On je klubu jasno stavio do znanja da je za njega najbolja opcija da pređe u Madrid. Ovo je velika odluka za njega jer želi da bude blizu porodice, a Čelsi je dobio ponudu. Čuli smo da je problem novac, i istina je da bi mogao da dobije veću platu ako pređe. Ali on je odbijao bolje ponude od drugih jer ovo je važnije od novca", rekao je Enrotej.

Agent je poručio svima da budu razumni jer je klub dobio odličnu ponudu za igrača kojem ugovor ističe za 12 meseci.

"Čelsi bi mogao da dobije poštenu odštetu za njega i dovede zamenu. Ili će sledećeg leta svakako morati da dovede zamenu, a Tibo će otići bez odštete. Normalno je da bi ljudi mogli da budu uznemireni jer želi da napusti klub, i to razumemo. Ali ovo je ljudska odluka osobe koja želi da bude blizu svoje dece", zaključio je agent golmana Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve