Nova vest
Fudbal

Petak, 03.08.2018.

22:55

Lampard debitovao – Derbi "srušio" Reding u nadoknadi

Fudbaleri Derbi Kauntija savladali su Reding sa 2:1 na gostovanju u prvom meču sezone 2018/19 engleske druge lige Čempionšipa.

Izvor: LN

Autor: LN

Lampard debitovao – Derbi
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Engleskoj fudbalskoj legendi Frenku Lampardu ovo je bio prvi zvanični meč na mestu menadžera neke ekipe.

Posle ne previše atraktivnog prvog poluvremena, prvi gol na meču postigao je napadač domaćina Redinga Jon Bodvarson u 53. minutu.

Na 1:1 postavio je vezista Derbija, 19-godišnji Mejson Maunt, a kako je tekao nastavak utakmice očekivalo se da to bude konačni ishod.

Tom Lorens je svom menadžeru Lampardu doneo prvu pobedu u prvom zvaničnom meču golom u 94. minutu, nakon što je preciznim šutem matirao golmana domaćina posle dobrog centaršuta.

Derbi je prošlu sezonu završio polufinalnim porazom u plej-ofu Čempionšipa od Fulama, koji je kasnije Slaviša Jokanović uveo u Premijer ligu, a ove sezone sa bivšim kapitenom Engleske imaju iste ambicije – ulazak u PL.

Reding je jedva izbegao ispadanje u treću ligu Engleske prošle sezone i svaki bod biće im bitan ne bi li nešto lakše osigurali opstanak naredne godine.

Lampard se od 2018. bavi trenerskim poslom, Derbi mu je prva ekipa, a tokom svoje igračke karijere nastupao je za Vest Hem, Čelsi, Mančester siti i Njujork siti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve