Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2018.

12:30

ANKETE za LE: Kakve su šanse srpskih klubova za treće kolo?

Fudbaleri Partizana veliki su favoriti pred revanš meč sa Trakajem, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

ANKETE za LE: Kakve su šanse srpskih klubova za treće kolo?
Foto: Getty Images

Crno-beli su u prvom meču slavili sa 1:0 i to zahvaljujući autogolu u 57. minutu, međutim i pored toga videlo da su mnogo kvalitetniji protivnik.

Minamalni rezultat ne garantuje crno-belima ništa i zbog toga moraju maksimalno ući u meč i iskoristiti šanse koje nisu u prvom meču.

Utakmica između srpskog i litvanskog predstavnika na programu je od 18 časova, a vi nam putem anekete recite kolike šanse crno-beli imaju za prolaz u narednu rundu.

Pored Partizana, revanš utakmice u drugom koli kvalifikacija za Ligu Evrope igraju i Radnički iz Niša, kao i Spartak iz Subotice.

Fudbaleri koji nastupaju za tim iz Vojvodine imaju lepu prednost pred duel sa Spartom u Pragu. Ekipa trenera Gaćinovića iznenadile je favorizovane Čehe u Subotici, pošto je slavila sa 2:0.

Sada ih očekuje mnogo teži zadatak (19.00), ali prednost od dva gola im daje za prvo da budu optimistični za prolaz u treću rundu kvalifikacija.

Ako Spartak ima puno razloga za optimizam, to se ne može skroz reći i za Nišlije koji jure zaostatak od dva gola protiv Makabija iz Tel Aviva.

Izabranici Nenada Lalatovića nisu izgledali najbolje u Izraelu, ali uz pomoć punog 'Čaira' sve je moguće. Radnički je pokazao dobru formu na početku sezone, pogotovo u Nišu pred domaćim navijačima.

Utakmica između Radničkog i Makabija na programu je od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve