Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.08.2018.

12:33

Raspad šampionskog tima – i Modrić se seli u Seriju A?

Luka Modrić, najbolji fudbaler Svetskog prvenstva u Rusiji, mogao bi da zameni Real Madrid prelaskom u Inter iz Milana.

Izvor: LN

Autor: LN

Raspad šampionskog tima – i Modrić se seli u Seriju A?
Photo by Dan Mullan/Getty Images

32-godišnji Modrić u Real je stigao 2012. godine it Totinhema i, nakon par sezona privikavanja, postao jedan od najboljih i najkonstantijih igrača ekipe.

Madriđane je nedavno napustio Kristijano Ronaldo, koji je za oko 100 miliona evra otišao u Juventus, a sada bi sličnim putem mogao da krene i Luka Modrić. Takođe, spekuliše se i o odlasku Marsela na Apenine.

Kako prenosi renomirani italijanski novinar Đanluka Di Marcio, Inter i Modrić su zainteresovani za saradnju, a Real ne isključuje mogućnost opraštanja od hrvatskog veziste.

Vrednost transfera nije navedena, ali Modrićevi agenti i uprave oba kluba su se sastali kako bi popričali o eventualnoj realizaciji transfera.

Luka je sa Realom osvojio četiri titule Lige šampiona u poslednjih pet godina, a na Mundijalu je proglašen za najboljeg igrača turnira, na kojem je sa Hrvatskom osvojio drugo mesto.

Florentino Peres, predsednik Real Madrida, pravi veliku rekonstrukicu tima, pošto su ovog leta otišli najvažniji ljudi Zinedin Zidan i Kristijano Ronaldo, videćemo da li će dopustiti i odlazak Modrića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve