Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.07.2018.

22:23

LŠ: Trnava eliminisala Legiju, Zvezdi se "otvara" put do 4. kola

Fudbaleri Spartak Trnave eliminisali su favorizovanu Legiju ukupnim rezultatom 2:1 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

LŠ: Trnava eliminisala Legiju, Zvezdi se
Foto: Getty Images

Šampioni Poljske odneli su "Pirovu pobedu" iz Slovačke (1:0), pošto su u prvom meču poraženi pred domaćom publikom sa 2:0.

Jedini pogodak za goste postigao je Španac Inaki Astis u 63. minutu. Prethodno je Legija ostala sa igračem manje, pošto je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović u 37. minutu dobio drugi žuti karton.

Tu nije bio kraj isključenjima jer je hrvatski fudbaler Domagoj Antolić (Legija) u 85. dobio takođe drugu opomenu na meču.

Prolazom u treće kolo Spartak sada čeka boljeg iz susreta Crvena zvezda – Suduva. Šampion Srbije slavio je sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" i veliki je favorit da prođe dalje.

Ako crveno-beli u tome uspeju onda će na papiru imati verovatno slabijeg protivnika, pošto je Legija važila za izrazitog favorita u ovom dvomeču.

Utakmica između litvanskog i srpskog predstavnika na programu je u sredu od 19.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve