Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.07.2018.

20:53

LŠ: Dinamo strepeo, ali ipak rutinski eliminisao Izraelce

Fudbaleri Dinama iz Zagreba plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su ukupnim rezultatom 7:2 eliminisali Hapoel Ber Ševu.

Izvor: PT

Autor: PT

LŠ: Dinamo strepeo, ali ipak rutinski eliminisao Izraelce
Foto: EPA/Teigen, Trond Reidar

Izabranici Neneda Bjelice u Izrael su nosili veliku prednost od pet golova (5:0), međutim veoma su olako ušli u meč i posle prvih 45 minuta igre gubili sa 2:0.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji nakon prvog poluvremena, pošto su domaći fudbaleri imali čak deset šuteva ka golu, od čega je šest išlo u okvir.

Trener Zagrepčana sigurno je imao dosta toga da kaže igračima u svlačionici na pauzi, što se videlo odmah na početku drugog poluvremena. Golovima Budimira u 49. i Hajrovića u 54. Dinamo je otklonio svaku sumnju.

Do kraja rezultat na semaforu nije se menjao, pa je tako klub iz Zagreba zasluženo u trećem kolu. Dinamo će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz susreta Astana - Midtjeland (2:1 prvi meč).

U terminu od 19 časova odigran je još jedan meč i to između Šerifa iz Tiraspolja i makedonske Škendije. Mreže su mirovale u Moldaviji, pa je dalje prošla ekipa iz Makedonija koja je u prvom susretu slavila sa 1:0.

U poslednjem meču dana Legija odnela je "pirovu pobedu" iz Slovačke (1:0), pošto je u prvom susretu Spartak Trnava slavio sa 2:0. Spartak sada čeka boljeg iz susreta Crvena zvezda – Suduva.

Duel između litvanskog i srpskog predstavnika na programu je u sredu od 19.30, a crveno-beli su u prvom slavili sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve