Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.07.2018.

19:10

Kjelini o Ronaldu: Rekao sam prijateljima – ma nemoguće...

Đorđo Kjelini, dugogodišnji štoper Juventusa, rekao je da nije verovao da je transfer Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Juventus moguć.

Izvor: PT

Autor: PT

Kjelini o Ronaldu: Rekao sam prijateljima – ma nemoguće...
Foto: Getty Images

"Rekao sam prijateljima – ma ne, to je nemoguće. Onda drugog dana, pomislio sam možda i jeste ostvarivo", kaže Kjelini za ESPN.

Ronaldo je ovog leta prešao iz Real Madrida u Juventus za nešto više od 100 evra i naizgled nešto nemoguće je postalo stvarnost.

"Sa našim direktorom sve je stvarno. Juventus raste iz godine u godinu i potreban nam je šampion kao Kristijano. Uzbuđeni smo i spremni da radimo s njim. Svi su i nadamo se da ćemo napredovati sa Ronaldom i da ćemo ostvariti ciljeve", rekao je štoper Juventusa.

Jedna od najvećih saga ovog leta je prelazak, odnosno povratak Leonarda Bonučija u Juventus.

"Leonardo je moj prijatelj. Znam njegove kvalitete, ali ne znam ovako... Nije lako, želim da imam poštovanje prema mojim saigračima. Nisam predsednik, niti direktor, tako da ćemo videti šta će se desiti do kraja prelaznog roka", zaključio je Kjelini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve