Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.07.2018.

13:15

Kosović: Start sezone zadovoljavajući, samo ta Surdulica...

Nebojša Kosović upisao je svoju prvu ovosezonsku utakmicu u rodnom Nikšiću u utakmici 1.kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Rudara iz Pljevalja.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Kosović: Start sezone zadovoljavajući, samo ta Surdulica...
Starsportphoto

Dobrim radom u pripremnom delu u Sloveniji nametnuo se treneru Miroslavu Đukiću, te je prve minute upisao i na početku SLS.

"Start sezone je zadovoljavajuć na evropskoj sceni,jedino nas boli taj poraz na početku sezone u domaćem prvenstvu kada smo Izgubili u Surdulici od domaćina. Ukupno smo ostvarili na 3 utakmice,tri pobede bez primljenog gola i želimo tako da nastavimo u Litvaniji, prođemo Trakai i odemo dalje u treće kolo. Prvi poraz u Surdulici nas 'žulja', ali nam je svakako bio velika opomena.. Idemo dalje i moramo da stvaramo pozitivnu atmosferu i veru za dalje, jer ono što je bilo ne možemo da vratimo", rekao je Kosović.

Vezista ‘crno-belih’ propustio je gotovo čitavu prošlu sezonu zbog povrede kolena.

"Svi znamo da sam pauzirao 7 meseci i da je reč o teškoj povredi prednjih ukrštenih ligamenata koja je, hvala Bogu, iza mene. Ipak, osećam da nisam još 100 posto na terenu onako kako želim. Zato radim, svestan sam svih dobrih stvari, ali i onih koje treba dopuniti i siguran sam da će biti to to kako odmiču utakmice. Tu smo da pomognemo i novajlijama, i njima je potrebno vreme da se uigraju. Svi momci su super i svi zaista dišemo kao tim", dodao je.

"Što se tiče Ÿelja – želim da se nametnem dobrim igrama i samo i jedino da pobeđuje Partizan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve