Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.07.2018.

10:37

Srnić u avionu za Litvaniju, nema Pavkova i Milijaša

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas za Litvaniju na revanš meč 2. kola kvalifikacija Lige šampiona protiv Suduve, posle pobede u Beogradu sa 3:0.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Srnić u avionu za Litvaniju, nema Pavkova i Milijaša
Foto: FK Crvena zvezda

Trener šampona Srbije Vladan Milojević na put je poveo 20 igrača, među kojima je i oporavljeni od povrede Slavoljub Srnić, koji se vratio na teren proteklog vikenda protiv niškog Radničkog, a u odnosu na prethodno gostovanje na Baltiku nema napadača Milana Pavkova i Nenada Milijaša.

Na spisku su golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, odbrana: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, vezni red: Dušan Jovančić, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebesilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Slavoljub Srnić, napadači: Nikola Stojiljković i Dejan Joveljić.

Crveno-beli u Litvaniju danas putuju letom iz Beograda ka Kaunasu, a potom će autobusom do Marijampolja, gde se igra utakmica.

Revanš između Suduve i Crvene zvezde igra se u sredu od 19.30 časova.

Zvezda je u prvom meču pobedila 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve