Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.07.2018.

09:23

Sada nije bilo gužve – Sergej stigao u Rim, tu je i nova ponuda

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić pojavio se u utorak u Rimu, pošto je zakasnio na zvanične lekarske preglede.

Izvor: B92

Autor:B92

Sada nije bilo gužve – Sergej stigao u Rim, tu je i nova ponuda
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Njegov menadžer Mateja Kežman izjavio je da je vezni fudbaler zakasnio na prozivku jer je bila velika saobraćajna gužva u Beogradu i nije stigao na let.

"Nema nikakvih problema sa klubom. Drago mi je zbog ogromne pažnje oko Sergeja, ali ja zaista imam odličan odnos sa klubom", rekao je Kežman.

Sergej se u utorak ujutru pojavio u Rimu i počeo preglede za novu sezonu, a na adresu kluba je stigla nova ponuda – ovoga puta iz Čelsija.

Dok italijanski mediji pišu da je trener Lacija Simone Inzagi ljut na srpskog igrača zbog kašnjenja, ‘Plavci’ su svoje interese usmerili ka Laciju, pošto su odbili da izdvoje veliki novac za Ruganija i Iguaina iz Juventusa, pošto će njih dvojica verovat put Milana.

Iako se u početku spekulisalo o 100 do 150 miliona evra, predsednik Klaudio Lotito, prema pisanju italijanskih medija, spreman je da prihvati ponudu od 80.000.000 evropskih novčanica za Milinković-Savića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve