Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2018.

17:33

FK Partizan: Nijedna nepravilnost u radu i poslovanju

Na sednici skupštine FK Partizan jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić, saopštili su crno-beli.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

FK Partizan: Nijedna nepravilnost u radu i poslovanju
FOTO: FK Partizan.rs

Pored toga usvojen je i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je dostavio generalni direktor Miloš Vazura.

Na sednici skupštine vicešampiona Srbije takođe nije uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan.

"Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura. Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan. Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan sezonu nastavlja u četvrtak kada igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanskog Trakaija (18.00). Crno-beli su u prvom duelu slavili sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve