Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2018.

13:44

Vuletić o Antiću: Zvezdi poručio da ne brine, osumnjičen za lažiranje

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić reagovao je na optužbe trenera vranjanskog Dinama Dragana Antića da su crno-beli u nedelju "igrali sa 14 igrača".

Izvor: B92

Autor:B92

Vuletić o Antiću: Zvezdi poručio da ne brine, osumnjičen za lažiranje
Foto: StarSport

Partizan je pobedio Dinamo minimalnim rezultatom, golom Ognjena Ožegovića u 82. minutu u Surdulici.

Dinamo je u prvom kolu poražen od Crvene zvezde sa 3:0 u Beogradu.

"Groteskno i nepojamno deluje izjava Dragana Antića, trenera vranjanskog Dinama, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu.

Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici.

Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS.

Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama.

Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti.

Tako će se ponajbolje dokazati da 'u Vranje nema laganje'", navodi se u saopštenju potpredsednika FK Partizan dostavljenog medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

172 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve