Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2018.

09:59

Ožegović: Pobeda za navijače

Napadač Partizana Ognjen Ožegović posvetio je pobedu nad Dinamom navijačima koji su bordili crno-bele u Surdulici.

Izvor: AK

Autor: AK

Ožegović: Pobeda za navijače
Foto: StarSport

Partizan je minimalnim rezultatom ostvario prvu pobedu u Superligi ove sezone, a junak je bio upravo Ognjen Ožegović, pogotkom osam minuta pre kraja susreta.

"Znali smo da će biti teška utakmica kao i da će Dinamo igrati sa mnogo igrača pozadi, što se i pokazalo. Stvorili smo mnogo šansi što me raduje i na kraju zaista zasluženo pobedili", rekao je Ožegović.

Crno-beli su potpuno dominirali u Surdulici, imali 75% posed lopte, čak 18 šuteva, da bi na kraju jedva uspeli da slave posle kombinacije Miletića i Ožegovića.

"Igralo je dosta igrača koji su prošle sezone nosili Partizan i stoga mi je posebno draga pobeda zbog celog tima. Gol mi mnogo znači, ali pre svega što smo bili ofanzivni uz mnogo šansi. Popraviće se i realizacija iz utakmice u utakmicu".

Partizan je bio pod pritiskom zbog poraza od Radnika na istom terenu u prvom kolu, te slabe igre protiv Trakaja u četvrtak u Ligi Evrope.

"Osećala se nervoza i tenzija, ali smo nastavili da stvaramo šanse, bili uporni, verovali da možemo i na kraju se isplatilo. Videla se jasna želja za pobedom".

Crno-beli u četvrtak gostuju u Litvaniji u revanš meču drugog kola kvalifikacija za LE, gde će "braniti" 1:0 iz Humske.

"Okrećemo se njoj sa željom da izborimo treće kolo kvalifikacija za LE i stoga nam ova pobeda znači pred revanš. Ujedno je posvećujemo navijačima koji su došli u Surdulicu u velikom broju!", zaključio je Ožegović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve