Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.07.2018.

12:40

Privođeni sudija bio počasni gost u loži Radničkog?!

Sudija Srđan Obradović, koji je pred kraj prošle sezone priveden zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, primećen je u VIP loži niškog Čaira.

Izvor: B92

Autor:B92

Privođeni sudija bio počasni gost u loži Radničkog?!
StarSport

"Groteska! Prilično nezapaženo je prošla informacija da je specijalni gost Radničkog iz Niša na utakmici protiv Gzire bio sudija Srđan Obradovic (isti onaj sto je završio u pritvoru zbog dva penala protiv Radnilčkog). Smeskao se u VIP lozi u roze sakou, poslednjem kriku mode", napisao je Petrović na Tviteru.

U pitanju je bio prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Podsetimo, posle prvenstvene utakmice Spartaka i Radničkog početkom maja, u kojoj je Spartak pobedio 2:0, ali je na tom meču Obradović dosudio jedanaesterac zbog igranja rukom, iako je igrača Radničkog lopta pogodila u nogu, posle čega se digla velika 'prašina' u javnosti.

Obradović je posle toga priveden u policiju i bio je na saslušanju. Pošto je policajcima bio sumnjiv iskaz da je greškom svirao penal, naređeno je poligrafsko ispitivanje, na kom je pao.

Prethodno mu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog zloupotrebe službenog položaja, da bi početkom juna bio pušten iz pritvora posle dva meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve