Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.07.2018.

23:26

Odakle potiče bizarna proslava Grizmana i Radonjića? (VIDEO)

Antoan Grizman, a onda i Nemanja Radonjić sa saigračima, proslavili su svoje golove na velikoj sceni na čudan način, koji potiče iz jedne video igrice.

Izvor: LN

Autor: LN

Odakle potiče bizarna proslava Grizmana i Radonjića? (VIDEO)
Foto: Starsport

Njih dvojica su, ali i mnogi drugi fudbaleri pre njih, 'pokupili' ovaj vid proslave iz igrice Fortnajt, koja je trenutno jedna od najpopularnijih na svetu.

Način proslave je ples, pod imenom "Take the L", pri kojem se noge izbacuju na stranu, a na čelu drži šaka u obliku slova L, koje označava reč "Loser", što na engleskom znači gubitnik.

Igrica Fortnajt je 'okupirala' svet, a mnogi popularni sportisti, ujedno i fudbaleri i neki NBA košarkaši, su na društvenim mrežama pričali o ovoj igrici i promovisali je.

Grizman je svoj gol tako proslavio protiv Hrvatske u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji, dok je Radonjić uz saigrače plesao posle svog prvog gola na meču protiv Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Grizman je uglavnom bio kritikovan od strane javnosti zbog ove proslave, a mnogi su se pobunili jer njom protivnike naziva gubitnicima, što nije u duhu fer-pleja.

Kako to sve izgleda u igrici Fortnajt, pogledajte na priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve