Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.07.2018.

13:27

Kovačević: Rukovao sam se s Kokezom, to znači više od ugovora

Darko Kovačević, proslavljeni jugoslovenski reprezentativac, rekao je da je veoma blizu preuzimanja funkcije sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor:

Autor:

Kovačević: Rukovao sam se s Kokezom, to znači više od ugovora
StarSport

"Sastanak je protekao u odličnom tonu, kao i prethodna dva dana. Dogovorili smo se, pružili ruku jedan drugom i za mene to znači više od ugovora. Posle sednice Izvršnog odbora sve bi trebalo da se stavi na papir. Putujem na nekoliko dana u Atinu, a čim odluka budu ozvaničena počeću da radim", istakao je Kovačević u razgovoru za Sportski žurnal

Istovremeno, u Savezu ne kriju da su srećni što su se lako dogovorili s Kovačevićem.

"Zadovoljni smo, jer smo, verujem, napravili pravi izbor. Darko Kovačević je i kao fudbaler imao karijeru u stalnom usponu. Kao operativac je već stekao iskustvo radom u Grčkoj i sigurni smo da će se lako snaći na novoj funkciji. On je takođe oduševljen pozivom, izložio namje ideje i preostalo je samo da mu poželimo da dobro radi i bude uspešan kao kad je bio fudbaler", rekao je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

Kovačević bi trebalo da zameni preminulog Gorana Bunjevčevića, koji je umro nedugo pošto je doživeo izliv krvi na mozak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve