Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.07.2018.

10:45

Milan na američki način – Konte, Leonardo, Gazidis i Gandini

Antonio Konte blizu je preuzimanja ekipe Milana umesto Đenera Gatuza, prenose i 'Gazzetta dello Sport' i 'Corriere dello Sport'.

Izvor:

Autor:

Milan na američki način – Konte, Leonardo, Gazidis i Gandini
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Nekadašnji trener Juventusa, selektor Italije i menadžer Čelsija trebalo bi tokom dana da se sastane sa novim sportskim direktorom 'rosonera' Leonardom.

Italijan je nedavno dobio otkaz na Stamford Bridžu, gde je za dve sezone osvojio titulu Premijer lige i FA Kup.

Kako prenose tamošnji mediji, dolazak Kontea samo je jedan u nizu koraka koji će preduzeti novo rukovodstvo, na čelu sa vlasnicima iz američkog investicionog fonda 'Eliot', u nameri da sedmostrukog prvaka Evrope što pre vrate tamo gde mu je i mesto – među svetsku fudbalsku elitu.

Pored Leonarda, očekuje se i dolazak Ivana Gazidisa, sadašnjeg izvršnog direktora Arsenala, kao i Umberta Gandinija koji obavlja istu funkciju u Romi.

Istovremeno, dosadašnji vodeći ljudi Masimilijano Mirabelji i Marko Fasone napustili su klub zajedno sa prethodnim vlasnicima iz Kine, a očekuje se da njihovim stopama krene i Gatuzo.

Konte je sa Juventusom osvojio tri uzastopne titule i dva Superkupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve