Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.07.2018.

23:12

Klop strahuje zbog povrede Matipa

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da još ne zna koliko je ozbiljna povreda fudbalera Žoela Matipa.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Klop strahuje zbog povrede Matipa
Photo by Nathan Stirk/Getty Images

Liverpul je sinoć u Šarlotu izgubio od Borusije iz Dortmunda sa 1:3, na Međunarodnom kupu šampiona, a Klop je rekao da je povreda njegovog fudbalera "najnegativnija stvar" iz te utakmice.

Matip je u prošloj sezoni imao problema sa povredom butine, zbog čega je podvrgnut operaciji, a Klop je rekao da se ne radi o istoj povredi.

"Radi se o drugom mišiću, čini se da je u maloj meri pokidan mišić. Videćemo, možda ćemo u utorak znati više, ali ono što sada znamo je da je imao prevelike bolove. Ta povreda je najnegativnija stvar iz utakmice. Takve stvari se dešavaju, ali ih ne želite", rekao je Klop za klupski sajt.

Matip je poslednju utakmicu u prošloj sezoni odigrao u martu, protiv Kristal Palasa kada je i povredio butinu. Na teren se vatio 14. jula protiv Berija u prijateljskoj utakmici.

Liverpul je poveo protiv Borusije golom Virdžila van Dajka u 25. minutu, a izjednačio je Kristijan Pulišić u 68. iz jedanaesterca. Pulišić je postigao vodeći gol Borusije u 89. minutu, a u trećem minutu nadoknade vremena konačan rezultat postavio je Jakob Brun Larsen.

Narednu prijateljsku utakmicu Liverpul će igrati u sredu protiv Mančester sitija u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve