Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.07.2018.

14:42

Milojević: Gledao sam žreb, ali o tome mogu posle Suduve

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da zbog Suduve nije fokusiran na žreb u Nionu i mogućeg protivnika crveno-belih u 3. kolu kvalifikacija za LŠ.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Milojević: Gledao sam žreb, ali o tome mogu posle Suduve
StarSport

Dan pred prvi meč drugog kola kvalifikacija je žrebom odlučeno da Zvezda u slučaju prolaska litvanske ekipe ide na Spartak iz Trnave ili Legiju iz Varšave.

Pre priče o tome sledi Suduva u utorak od 20 i 30 na stadionu "Rajko Mitić" i Milojević kaže da je reč o disciplinovanom protivniku, čiji igrači odlično trče.

"Protivnik koji, po onome što smo videli, i nije napravio veliko iznenađenje, bez obzira na to što su bili autsajderi protiv Apoela. To je ekipa koja može da se okarakteriše kao takmičarska, trkački su odlični, disciplinovani, i po tabeli se vidi da su na vrhuncu forme. U obe utakmice sa Apoelom pokušali su da nametnu svoj stil igre, i mi ćemo pokušati da se dobro pripremimo za ono što nas čeka. Mislim da smo spremniji za tih sedam dana u odnosu na prošlu utakmicu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu, pred punom Marakanom sve je lakše", rekao je Milojević.

Crvena zvezda je u prvom kolu pobedila Spartaks iz Jurmale. Milojević kaže da je litvanski tim slična škola fudbala, te da mnogi klubovi imaju i strance igrače i strance trenere. Otud je i fizička i taktička priprema dobra pa ima i iznenađenja.

"Suduvu su svi prežalili, pa Apoel nije uspeo da ih eliminiše. I oni su prvaci svoje zemlje, moramo i mi svoju svest da promenimo, na papiru je sve lako ali morate dati sve od sebe da biste prošli", ističe trener Zvezde.

Na pitanje da li bi prvu utakmicu voleo da igra kod kuće ili u gostima Milojević kaže da mu je svejedno, jer su navijači Zvezde uvek uz tim. Što se fudbalera i sastava tiče, kaže da mu je drago što se neki polako oporavljaju od povreda, a drugi ulaze u ritam.

"Vidim i da su jako motivisani. Svako od njih različito ulazi u sezonu, neko brže, neko sporije, ali raduje me što su vredni i što imam takve momke. Uvek imam nedoumica oko postave, ali videćemo još sa kojim sastavom ćemo izaći. Srnić je trenirao juče, prvi put. Videlo se da još uvek oseća bol, polako ulazi u ritam, kao i Stojiljković. Pozitivno je za obojicu da su zdravstveno okej, samo je pitanje fizičke pripreme jer su obojica imali pauzu. Radimo i na dovođenju napadača, ali trudimo se da dovedemo pravo pojačanje, a ne nekog samo da bismo mogli da kažemo da smo nekog doveli. Jako je teško. Opredelite se, izgubite vreme, i na kraju se ispostavi da ne možete da realizujete transfer. Tu su igrači, klubovi, agenti... Postoji puno igrača koje bismo mogli da dovedemo, ali procenjeno je da oni nama ne mogu da pomognu. Ceo taj proces traje, trudićemo se da dovedemo napadača. Na kraju, ja stvarno imam poverenja u svoje igrače i nisam toliko ni opterećen pojačanjem", kaže Milojević, koji nije želeo da komentariše žreb u Nionu.

"Gledao sam žreb, ali ne bih da komentarišem, ima vremena. Sutra imamo jako bitnu utakmicu", podvukao je strateg šampiona Sribje.

Potencijalni protivnik Zvezde, ukoliko beogradski tim prođe Suduvu je pobednik duela Spartak iz Trnave i Legije iz Varšave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve