Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.07.2018.

14:14

Karijus posle novog kiksa: Moliću se za vas koji me mrzite

Golman Liverpula Loris Karijus opet je bio predmet ismevanja na društvenim mrežama zbog kiksa na meču Liverpula i Borusije Dortmund.

Izvor: B92

Autor:B92

Karijus posle novog kiksa: Moliću se za vas koji me mrzite
Getty Images

Borusija je na međunarodnom Kupu šampiona pobedila Liverpul 3:1, a treći gol je delom krivica nemačkog golmana u dresu Liverpula.

On je u nadoknadi vremena probao da izboksuje udarac Kristijana Pulišića i odbio je loptu samo do Jakoba Bruna Larsena koji je loptu ćušnuo u mrežu.

Ovaj potez golmana Liverpula podsetio je navijače "Redsa" na one greške iz finala Lige šampiona protiv Real Madrida kada je engleski tim poražen identičnim rezultatom.

"Saosećam sa vama koji se radujete kad neko drugi podbaci ili pati. Šta god da vam se dešava u životu, pa imate toliko mržnje ili besa, moliću se za vas da to prođe i da vam se dešavaju dobre stvari", napisao je Karijus na društvenim mrežama.

Klub je posle finala Lige šampiona načelno stao iza svog golmana, menadžer Jirgen Klop je rekao da svako pogreši, ali je Liverpul već ovog leta oborio rekord po sumi koju je jedan tim platio za golmana kada su doveli Alisona Bekera iz Rome za 65 miliona funti.

U odbranu Karijusa je stao i legendarni čuvar mreže Real Madrida Iker Kasiljas koji je rekao da, "u svetu ima mnogo većih problema, ostavite klinca na miru. On je takođe osoba, svi smo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve