Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.07.2018.

16:05

FK Smederevo 1924 ima novu upravu

Novi predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba Smederevo 1924 je Zoran Lončar, odlučeno je na vanrednoj skupštini tog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

FK Smederevo 1924 ima novu upravu
Getty images

Nakon podnetog izveštaja, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Dejana Stošića.

Zoran Lončar, nekadašnji sportski direktor i prvotimac OFK Beograda, kao i brojnih domaćih i inostranih klubova, preneo je portal podunavlje.info.

"Nisam političar, a ni finansijer, već sportski radnik, maksimalno posvećen svom poslu. Ne pripadam grupi onih koji garantuju prvo mesto, ali uz pomoć saradnika ću učiniti sve kako bismo, bez pritiska na trenere i igrače, strpljivim radom, stigli do cilja. Pored veće pažnje mladjim kategorijama, moramo da poboljšamo i infrastrukturu, uz bar jedan pomoćni teren", rekao je Lončar.

On je dodao da ima obećanje lokalne samouprave da će u što skorijem roku obezbediti potrebnu lokaciju. Bivši predsednik rekao je da je podneo ostavku iz privatnih razloga.

"Nije bilo nikakvih pritisaka, ostavku sam podneo iz privatnih razloga jer nisam više u mogućnosti da obavljam ovu važnu i zahtevnu funkciju. Odlazim razočaran što nismo uspeli da ostvarimo plasman u Prvu ligu, ali i ponosan na činjenicu da klub nema nikakvih dugovanja. Mom nasledniku želim mnogo uspeha i ostvarenje onoga što mi nismo uspeli", rekao je Dejan Stošić.

Usvojena je i ostavka dosadašnjeg predsednika Skupštine kluba Mioljuba Radovanovića, na čije mesto je izabran Časlav Ilić, nekadašnji član rukovodstva fudbalskog kluba Sartid.

Na predlog Zorana Lončara, imenovani su članovi Upravnog odbora u kome su sportski direktor Jovan Beč, Saša Branežac, Goran Jovanović i Zoran Široki, uz to da će se u hodu priključiti još tri člana.

Osim toga, za vršioca dužnosti generalnog sekretara imenovan je Marjan Milenković, a za predsednika Nadzornog odbora Slaviša Mitrović Uča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve