Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

22:20

Voždovac startovao pobedom, remi Čukaričkog i Zemuna

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Zemuna, u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Voždovac startovao pobedom, remi Čukaričkog i Zemuna
StarSport

Čukarički je u oba poluvremena imao inicijativu, a poveo je u 25. minutu golom Semjuela Ovusua, posle asistencije Nikole Drinčića sa desne strane, na drugu stativu.

Zemun je izjednačio u 61. minutu posle kontranapada, golom Veljka Simića sa oko 18 metara.

U drugom poluvremenu golman Zemuna Marko Milošević je u situacijama jedan na jedan bio uspešniji od Marka Docića i Ognjena Mudrinskog. Domaći tim je do kraja meča pritiskao, a Zemun je uglavnom igrao na kontranapade, ali rezultat se nije promenio.

Fudbaleri Voždovca pobedom su počeli Superligu, pošto su na svom terenu bili bolji od Bačke sa 1:0. Jedini gol postigao je Aleksandar Ješić u četvrtom minutu.

Takođe, uspešan je bio i Napredak koji je u Kruševcu pobedio Rad golom Alekse Vukanovića u sedmom minutu iz jedanaesterca.

U nedelju se igraju dve utakmice, Partizan od 19 časova gostuje u Surdulici protiv Radnika, a Radnički sat kasnije u Nišu igra protiv novajlije u ligi Proletera.

Poslednja utakmica prvog kola igra se u ponedeljak, Spartak od 17 časova u Subotici igra protiv Mačve.

Da podsetimo, u petak je Crvena zvezda pobedila Dinamo iz Vranja sa 3:0, a Vojvodina i Mladost iz Lučana odigrali su nerešeno, 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve