Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

14:26

Đukić: Smiljanić blizu, želimo da vratimo i titulu

Trener Partizana Miroslav Đjukić, pred sutrašnji duel sa Radnikom u Surdulici na startu Superlige, izjavio da su ambicije povratak šampionske titule.

Izvor: LN

Autor: LN

Đukić: Smiljanić blizu, želimo da vratimo i titulu
Foto: Starsport

"Partizan je već počeo takmičarsku sezonu dvomečom u Ligi Evrope. Idemo u Surdulicu gde nas očekuje meč sa Radnikom, agresivnoj ekipi sa novim trenerom, biće teško, ali moramo da idemo na pobedu, kako bismo pokazali našoj publici da smo spremni za sezonu u našoj ligi. Ambicije Partizana su da vratimo titulu šampiona Srbije", rekao je Đukić.

Kada je reč o spremnosti i rotaciji igrača, trener crno-belih je rekao da će spremno dočekati sutrašnji meč i da neće biti puno rotacija.

"Nećemo moći da računamo u Surdulici na Nemanju Nikolića i Bojana Ostojića zbog povrede, svi ostali su spremni. Sutra će oni biti daleko odmorniji da pruze svoj maksimum. Protiv Rudara smo mogli da rotiramo jer smo imali rezultat. Sutra sigurno da neće biti puno rotacija, idemo sa najboljim igracima jer nam trebaju tri boda", kazao je Đukić.

đukić je potvrdio i da je Milan Smiljanić blizu povratka u Partizan.

"Smiljanić je veoma blizu dolaska, znam njegove kvalitete, radio sam sa njim. Radi se o iskusnom igraču koji može da nam donese mnoge stvari, on je Partizanovo dete", dodao je đukić.

Za letošnje pojačanje Rikarda Gomeša rekao da je je kompletan napadač.

"Pokazao je da se radi o velikom potencijalu, dobro ide u prostor i na bočne lopte, zaista je kompletan igrač", zaključio je trener crno-belih.

Fudbaleri Partizan sutra od 19 sati igraju u Surdulici protiv Radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve