Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

13:16

"Privilegija je biti deo Crvene zvezde"

Na premijernom meču u Superligi Srbije u sezoni 2018/19 prvi put se među stativama Crvene zvezde našao golman Zoran Popović, novajlija iz Bodo Glimta.

Izvor:

Autor:

crvenazvezdafk.com

"Velika mi je čast što sam deo Crvene zvezde. Utakmica sa Dinamom je za mene predstavljala veliko zadovoljstvo, privilegija je nositi crvo-beli dres. Nije bilo treme ni nervoze kod mene ni pre, a ni tokom utakmice. Imam dosta iskustva u domaćem fudbalu tako da sam bio uveren da ćemo danas zabeležiti pobedu. Ni u jednom trenutku nisam sumnjao ni u sebe ni u svoje saigrače", rekao je Popović.

Šampion Srbije uspešno je započeo odbranu titule ubedljivim trijumfom nad Dinamom iz Vranja sa 3:0.

"Nekada je to olakšavajuća okolnost za golmana, manje je iskušenja, ali nije lako održavati koncentraciju na visokom nivou kada nemaš posla. Moraš pomno da pratiš igru u svakom trenutku, gde god lopta da se nalazi. Mogu da budem zadovoljan svojim debijem jer smo pobedili, odigrali smo dobru utakmicu i nismo primili gola. Drago mi je što se šef na delu uverio da može da računa na kombinovani sastav".

Uz Popovića, na terenu su se našla još petorica novajlija.

"Za sada sve funkcioniše odlično, mi novi igrači smo zaista odlično prihvaćeni. Svojim zalaganjem i radom trudimo se da opravdamo poverenje svih u klubu. Najbitnije je da svako od nas u svakom trenutku da sve od sebe za Zvezdu i neće biti problema".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve