Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

10:30

Joveljić: Živim za golove, oni su moj život

Dejan Joveljić, mladi centarfor Crvene zvezde, kaže da živi za golove i da su oni njegov život, posvetivši pogodak protiv Dinama porodici i navijačima.

Izvor:

Autor:

Joveljić: Živim za golove, oni su moj život
StarSport

Šampion Srbije ubedljivom pobedom protiv Vranjanaca (3:0) započeo je odbranu titule, a pored Joveljića u strelce su se upisali još i Dušan Jovančić i Milan Jevtović.

"Bitno je da smo lepo započeli sezonu i da se niko nije povredio. Idemo dalje, brzo nas očekuju nove utakmice, nastavićemo naporno da radimo. Mnogo mi znači gol, za golove živim, oni su moj život, presrećan sam. Posvećujem ih porodici i navijačima. Dosta je novih igrača danas igralo, svi su se odlično pokazali, čestitam i Dušanu i Milanu na golovima. Hvala Ebisiliu na asistenciji, mislim da sam rutinski reagovao, poslao golmana na drugu stranu i zatresao mrežu", rekao je osamnaestogodišnji napadač.

Ekipu Vladana Milojevića sada očekuje nastavak borbi za plasman u Ligu šampiona, pošto već u utorak na Marakanu dolazi šampion Litvanije Suduva u sklopu drugog kola kvalifikacija.

"Odigrali smo dobru utakmicu, stvorili smo veliki broj šansi, postigli tri gola i na kraju pobedili. Zaista sam srećan i zadovoljstvo mi je što sam postigao gol na debiju na Marakani. Iskreno, ovako sma zamišljao svoj debi pred Zvezdinim navijačima, tako da sam ostvario svoj san. Gol posvećujem porodici. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo igrati sve bolje. Zadovoljan sam kako sam odigrao, imamo veliki fond igrača i svako će pokušati da iskoristi priliku kada je dobije. I Jovančić je dobro odigrao, postigao je gol, mi novi igrači smo odlično prihvaćeni, osećamo se kao da smo dugo ovde i lakše nam je da igramo", rekao je Jevtović posle utakmice, a nadovezao se Jovančić:

"Mnogo mi znaći što sam na debiju dao gol, ali i što smo pobedili i napravili dobru uverturu za Suduvu. Probali smo da napadnemo od početka, oni su imali stativu, ali mi smo do kraja bili bolji i zasluženo pobedili. Drugim golom smo otklonili sve dleme oko pobede. Nisam očekivao gol, ne postižem ih često, ali mnogo mi je drago što se to desilo. Znači nam i što nismo primili nijedan gol u ove tri utakmice. Naša taktika nije da branimo svoj gol nego da postignemo gol više, to ćemo pokušati i u utorak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve