Nova vest
Fudbal

Petak, 20.07.2018.

22:29

Milojević zadovoljan: Samo strpljenje vodi onome čemu težimo

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da može da bude zadovoljan igrom svog tima na početku Superlige Srbije, ali i apelovao za strpljenje.

Izvor:

Autor:

Milojević zadovoljan: Samo strpljenje vodi onome čemu težimo
StarSport

"Radujem se što su novajlije postigli golove. To njima posebno znači zbog samopouzdanja, koje im je potrebno u ovom trenutku. Ja sam neko ko trenira s njima svaki dan i znam koliko želju imaju, samo je potrebno strpljenje da dođu do željene forme. Ima tu dosta dobrih igrača, svi oni znaju da igraju fudbal. Mogu da budem zadovoljan, verujem da im je ovo podstrek za dalji rad", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je u prvom kolu pobedila Dinamo iz Vranja sa 3:0, a Milojević je dodao da je "očigledno da je nešto duža pauza na pojedincima ostavila traga".

"Ipak, imam poverenje u svoje igrače, znam da će doći do onoga čemu teže", rekao je Milojević.

Upitan da prokomentariše narednog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, on je kazao da se ekipa nije bavila Suduvom koja će u utorak gostovati na Marakani.

"Od sutra krećemo s pripremama za tu utakmicu. Znaju se naša očekivanja u tom meču. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju jer su nam zaista potrebni", rekao je Milojević.

Trener Dinama Dragan Antić kazao je da je suvišno pričati o kvalitetu Crvene zvezde.

"Zvezda je bolja od nas, ne treba pričati o tome. Mogu i s drugim timom da se bore za titulu. Mi smo pokazali da možemo da se nosimo, iako imamo najmlađi sastav. S druge strane, videlo se da još nismo spremni, kasno smo krenuli s pripremama, nismo imali snage", rekao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve