Nova vest
Fudbal

Petak, 20.07.2018.

12:54

Nejmar odbacio glasine: Ostajem u Parizu, svi znaju moj cilj

Jedan od najboljih fudbalera sveta Brazilac Nejmar da Silva odbacio je mogućnost da napusti Paris Sen Žermen ovog leta rečima da je srećan u Parizu.

Izvor: B92

Autor:B92

Nejmar odbacio glasine: Ostajem u Parizu, svi znaju moj cilj
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Nejmar je u poslednje vreme dovođen u vezu sa Real Madridom, naročito nakon prelaska Kristijana Ronalda u Juventus, ali on ne želi da napusti Pariz.

"Ostajem u Parizu, imam ugovor, a priče oko odlaska potiču iz medija. Svi znaju moj cilj i zašto sam otišao u Paris Sen Žermen. Želim da imam uspeh sa tim klubom i nadam se da će sledeća sezona biti još uspešnija", rekao je Nejmar za brazilski Foks.

Brazilac je prošle godine postao najskuplji fudbaler na svetu, nakon što je prešao iz Barselone u Paris Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra.

Nejmar je sa Parižanima osvojio francusko prvenstvo i Kup, dok je u Ligi šampiona eleminisan u osmini finala od Real Madrida, ali tada nije igrao zbog povrede.

Sa reprezentacijom Brazila učešće na Mundijalu u Rusiji završio je u četvrtfinalu porazom od Belgije (2:1).

Prošle sezone odigrao je 30 utakmica i postigao 28 golova, dok je za reprezentaciju Brazila ukupno zabeležio 90 nastupa i 57 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve