Nova vest
Fudbal

Petak, 20.07.2018.

09:19

Pantić kapiten: O ovome sanja svaki klinac

Fudbaler Partizana Danilo Pantić bio je presrećan što je protiv Rudara iz Pljevalja tim predvodio sa kapitenskom trakom.

Izvor: B92

Autor:B92

Pantić kapiten: O ovome sanja svaki klinac
Starsportphoto

U odsustvu kapitena Saše Ilića i Miroslava Vulićevića, trener Miroslav Đukić dao je traku Pantiću koji mu je vratio pogotkom u ranoj fazi utakmice.

Osim njega, strelci na beogradskoj premijeri bili su Ognjen Ožegović u prvom poluvremenu i Rikardo Gomeš u finišu utakmice u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Dodatni motiv mi je bila kapitenska traka. To je nešto što zamišlja svaki klinac koji počne da trenira u Partizanovoj omladinskoj školi. Bio sam kapiten u mlađim generacijama i evo sada u prvom timu. Hvala svima koji su učinili da to postane moguće", rekao je Pantić.

Pantić je kod Đukića igra i po boku, kao u Nikšiću, ali i po sredini, u revanšu.

"Šef bira gde ću da igram, a ja moram da odgovorim na svaki zahtev. U Nikšiću sam više igrao spolja, danas više unutra. Ajde, večeras sam postigao gol, pa je možda ukupna slika bolja. U svakom slučaju sam zadovoljan".

'Crno-beli' u drugoj rundi idu na Trakai, koji je iznenadio Iritiš.

"Ništa nam to ne menja. Spremamo se isto za svaku utakmicu. Očekujemo prolaz dalje i verujem da ćemo ga ostvariti", zaključio je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve