Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.07.2018.

23:39

"Bačkoj Topoli je mesto u Superligi Srbije"

Trener drugoligaša TSC Bačka Topola Predrag Rogan rekao je da je cilj da se ekipe plasira u Superligu Srbije naredne sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty images

"Svi u timu smo maksimalno posvećeni obavezama, a to ćemo najbolje pokazati na terenu, gde ćemo ispuniti naše ciljeve i već u junu naredne godine da TSC bude tamo gde mu je mesto, da bude ozbiljan faktor srpskog fudbala", rekao je Rogan, navodi se u saopštenju.

On je dodao da su novi igrači došli pripremljeni posle čega su odmah mogli da se priključe radu sa prvim timom.

"Imamo vremena da se pripremimo i uigramo do početka sezone u kojoj ćemo u svakoj utakmici ići na pobedu".

Od napadača Nebojše Bastajića, golmana Nenada Filipovića, defanzivca Borisa Varge, veznog igrača Miloša Plavšića, ofanzivnog veznog igrača Miloša Milisavljevića i napadača Norberta Pintera u klubu očekuju da će se brzo prilagoditi igri i ambicijama.

Sportski direktor Zoltan Sabo rekao je da se od novih igrača očekuje da potvrde da su pojačanja. On je naveo da se neće menjati stil igre i da TSC želi napadački fudbal, kakav je igrao u prolećnom delu prošle sezone.

"Tada smo stvarali šanse i postigli veliki broj golova, a pri tome smo imali i stabilnu odbranu. Takvu igru želimo još da unapredimo. Nadam se da ćemo na taj način osvojiti jedno od prva dva mesta na tabeli za plasman u Super ligu", rekao je Sabo, koji je svojevremeno igrao za Partizan.

Sabo je podsetio da će TSC Bačka Topola u predstojećoj sezoni biti domaćin na stadionu u Senti, s obzirom da se u Bačkoj Topoli radi na novom stadionu.

Prošlu sezonu TSC je završio na četvrtom mestu Prve lige sa 54 boda iz 15 pobeda, devet nerešenih i šest poraza.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije počinje 11. avgusta, a TSC će igrati u Beogradu protiv Sinđelića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve