Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.07.2018.

16:35

Luković napustio Zvezdu, tri godine u Voždovcu

Andrija Luković, član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. bila prvak Evrope, vratio se iz Crvene zvezde u Voždovac i potpisao trogodišnji ugovor.

Izvor:

Autor:

Luković napustio Zvezdu, tri godine u Voždovcu
fkvozdovac.rs

Luković je prošle sezone kao pozajmljen bio prvi strelac Voždovca sa devet golova (dao Zvezdi i Partizanu prim. aut), a potom je napustio crveno-bele i vratio se na "krov".

"Već sam bio u Voždovcu i ništa mi nije strano, znam o kolikoj veličini kluba se radi. Želeo sam samo u Voždovac da dođem i da se vratim u klub gde se osećam kao kod kuće. Bilo je i boljih finansijskih ponuda, ali odabrao sam Voždovac, jer se vrlo dobro znamo", rekao je Luković za klupski sajt.

Luković je karijeru počeo u Radu, potom je prešao u PSV iz Ajndhovena i igrao za mladi tim, da bi se pre dve godine vratio u srpski fudbaler potpisom za Zvezdu.

Dvadesettrogodišnji vezista doneo je Srbiji trofej šampiona Evrope u omladinskoj konkurenciji golom u finalu protiv Francuske (1:0) u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve